Widgets: Tekst in Side Area Bottom

natuurvriendelijk haarsalon
info @ kallure.be | Stationsstraat 26 – 1861 Wolvertem | +32 2 267 44 54
top
a

snit op droog haar

Ik knip heel graag op droog haar zo zie ik hoe je haar op zijn natuurlijke manier valt! Kom het kapsalon binnen met gewassen haar zonder stylingproducten in. De bedoeling van deze snit is dat je er thuis ook goed mee aan de slag kan en dat je je haar heel natuurlijk kan laten drogen en het toch goed valt! Na enkele weken valt een op droog geknipt haar nog steeds goed. Wist je dat je ook een afspraak kan maken om alleen je pony/frou te laten knippen? Zo hoef je geen volledige snit te betalen.

Er wordt een trichoscan genomen met een microscoop speciaal voor hoofdhuid en haar. Na dit onderzoek wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld afhankelijk van de noodzaak. Indien ik u niet kan verder helpen op een natuurlijke wijze, stuur ik u door naar een dermatoloog.

In een minerale kleuring zit er maar 5% chemie in tegenstelling tot andere chemische kleuringen van andere merken waar er tot 95% chemie in aanwezig is. Een minerale kleur is zachter voor het haar dan een traditionele chemische verf. De structuur van je eigen haar wordt met deze minerale verf niet aangetast. De kleuring hecht zich nl aan de haarschubben, en aan de buitenste laag van de cortex, maar er wordt geen eigen pigment stukgemaakt om deze kleuring te laten ontwikkelen. De uitgroei is dan ook zeer natuurlijk en heeft geen harde overgang.

Last van terugkerende blessures? Stress? Tekort aan energie? Gezondheid is de verdeling van energie door je lichaam. De verbinding tussen je brein en lichaam is vaak de sleutel tot een optimale gezondheid. Orthomoleculaire therapie is een wetenschappelijk onderbouwde levensstijl waar er op zoek gegaan wordt naar hoe we de verdeling van deze energie optimaal kunnen laten verlopen. Verschillende lichaamsprocessen kunnen geactiveerd worden via voeding, beweging of rust, maar zeker ook via nuchter bewegen, bulk waterinname, geactiveerde ademhaling en leven. In deze presentatie ga ik dieper in op hoe je kan herstellen wanneer je een andere levensstijl aanneemt. We gaan op zoek naar natuurlijke middelen die we kunnen inzetten om onze gezondheid te ondersteunen of te behouden. Gezond leven is een leven in balans.

a

hair professional oncologie

Het diploma van Hair professional oncologie heb ik op zak, maar u vraagt zich af wat ik voor u kan betekenen? Als kanker in uw leven komt, slaat dit in als een bom. Door alle emoties en toch nog steeds het taboe dat errond hangt, is het vaak moeilijk om bij je gewone kapper je verhaal te doen. Laat staan dat je gewone kapper weet hoe het haar verandert en hoe dit moet worden aangepakt tijdens een behandeling.

100% natuurlijk tot poeder gemalen planten die met water worden gemengd om tot een kleuring te komen. Meer uitleg over de plantenkleuring vindt u hier

ook de make up producten waarmee ik werk zijn van natuurlijke oorsprong en ecologisch vriendelijk. Minerale poeders worden beter verdragen door de huid en verstoppen ook geen poriën, ze zijn comedogeen vrij. De make up voelt licht op de huid en kan goed worden gebruikt bij klanten die allergisch reageren.

a

adviesgesprek

een adviesgesprek kan een gesprek zijn ivm de mogelijkheden die ik kan bieden na een chemobehandeling of om te kijken of een hoofdhuidanalyse nuttig kan zijn. Het kan ook een gesprek zijn ivm een advies ivm kleuranalyse of een te veranderen haarkleur. Een hoofdhuidanalyse is best apart te boeken onder microscopisch onderzoek.